Tango workshops

In workshops wordt in het algemeen - in één of meerdere lessen - een specifiek thema uitgediept, maar een workshop kan ook van een meer oriënterende aard zijn om zo een algemene eerste indruk te geven van Argentijnse tango. U kunt bijvoorbeeld een besloten beginners workshop organiseren voor uw vriendenkring, voor gevorderde ballroom-dansers of een verrassingsworkshop als voorbereiding op een trouwerij.

Meedoen aan een tangoworkshop?

Stroomt het tangobloed door uw aders? Wie daar achter wilt komen kan meedoen aan een proefles of workshop Argentijnse tango. Hierna kunt u zich eventueel inschrijven om deel te nemen aan lessen Argentijnse tango.

Ontdekken

Vurig vooruit lopen, trots achteruit lopen, sierlijk stoppen en stilstaan vol passie: dat is tango! Aan het einde van een workshop kunt u zelf ontdekken dat hierop talloze variaties mogelijk zijn. Danservaring is voor tango workshops echter niet nodig. Reeds veel beginners hebben al aarzelend hun eerste danspassen gezet om zich later te ontpoppen als gepassioneerde 'tangueros'. Kunt u lopen, dan kunt u ook de tango dansen!

Toveren

Op stijldansles leert u de Europese versie, maar de Argentijnse tango is heel anders. Deze valt namelijk op door de innige danshouding en de vloeiende bewegingen. Tijdens deze dans improviseren de dansers en met maar enkele basispassen toveren zij de meest fraaie figuren tevoorschijn.

Informatie

Proeflessen en cursussen vinden kan via onze tango zoekmachine.